Zima na fali smaków North Fish.
Już od środy 10 stycznia w restauracjach North Fish można odkrywać nowe, zimowe smaki. W limitowanej ofercie znajdują się wyjątkowe dania, idealne na chłodne dni.
Pierwsze z nich to mintaj red onion – ryba w chrupiącej panierce, podawana z kremowym sosem i czerwoną cebulą, której delikatność i charakterystyczny smak z pewnością zachwycą każdego. Kolejnej opcji z pewnością nie można przegapić. To dorsz czarny w towarzystwie pieczarek, sera mozzarella i lekkiego sosu pomidorowego, wszystko zwieńczone świeżą natką pietruszki. Obie ryby dostępne są zarówno w gotowych zestawach obiadowych, jak i w opcji „Jesz, jak chcesz”, gdzie Klient samodzielnie nakłada dodatki.
Dla miłośników łososia norweskiego przygotowano wersję z delikatnym sosem oraz dodającym wyrazu porem. Kto raz spróbuje tego smaku – z pewnością po niego wróci. Dla osób preferujących mniejsze porcje też się coś znajdzie – morszczuk z prażoną cebulką w małym zestawie obiadowym z frytkami i sosem tatarskim, dostępnym już za 20 zł!
Ale to nie wszystko! Zimę na fali smaków zamyka Fishburger zimowy z soczystym morszczukiem, kapustą kwaszoną, serem mozzarella, prażoną cebulką i sosem tatarskim. Do każdego Fishburgera można dobrać wyjątkowe frytek ze skórką już za 5zł!
Zimowa fala smaków przyniosła także prawdziwą ławicę okazji w aplikacji mobilnej, zgodnie z zasadą – najlepsze oferty znajdziesz w aplikacji mobilnej North Fish. Warto przypomnieć, że aplikacja to także punkty lojalnościowe za zakupy, które wymieniać można na nagrody.
Zima na fali smaków dostępna jest we wszystkich restauracjach North Fish i potrwa do 5 marca 2024. Serdecznie zapraszamy!